Περιηγηθείτε ιδιωτικά με το γρήγορο νέο vpn από τη mozilla

Το νέο VPN της Mozilla ισχυρίζεται ότι είναι ταχύτερο από άλλα VPN και υπόσχεται οτι δεν θα μοιραστεί τις συνήθειές σας στο Διαδίκτυο με άλλες εταιρείες.

Η Mozilla έδινε πάντα προτεραιότητα στην προστασία της ιδιωτικής ζωής στα προϊόντα της, οπότε ήταν πραγματικά θέμα χρόνου πριν μπουν στο παιχνίδι του Virtual Private Network ή VPN. Το νέο VPN της Mozilla, που ονομάζεται Mozilla VPN, είναι μια εναλλακτική λύση που κοστίζει 5$ ανά μήνα. Σε μια ανάρτηση ιστολογίου, η Mozilla διευκρίνισε ότι «δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής δεδομένων χρήστη» και «δεν συνεργάζεται με πλατφόρμες αναλυτικών στοιχείων τρίτων που θέλουν να δημιουργήσουν ένα προφίλ για αυτά που κάνετε στο διαδίκτυο».

Το Mozilla VPN κυκλοφορεί τώρα στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, τη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία και τη Νέα Ζηλανδία, και υπάρχουν σχέδια για επέκταση σε άλλες χώρες το φθινόπωρο. Εάν θέλετε να το ελέγξετε μόνοι σας, είναι διαθέσιμο σε Windows, Android και iOS (με τις εκδόσεις macOS και Linux σύντομα).

Συμπέρασμα: Ενώ οι εξατομικευμένες διαφημίσεις μπορεί να είναι χρήσιμες, η ασφάλεια και η ηρεμία σας είναι πιο σημαντικά για εσάς. Η τιμή των 5$ δεν είναι τόσο άσχημη, οπότε ακόμη και αν το VPN δεν πληροί τα πρότυπα σας, δεν χάνετε πολλά να το δοκιμάσετε.